CONTACTA AMB NOSALTRES

ATENCIÓ: AQUEST FORMULARI ÉS NOMÉS PER A SUPORT TÈCNIC O CONSULTES GENERALS, NO PER A CONSULTES SOBRE PRODUCTES O OFERTES.

Per a qualsevol consulta sobre els productes publicats en aquesta plataforma, utilitzeu el propi formulari web de "¿interessat ?, contacta amb nosaltres", inclòs en cada la fitxa de producte que publica cada fabricant sota la seva responsabilitat d'informació (veure menú de productes fins a seleccionar el que sigui del seu interès).
Gracies.

NOM
EMAIL
TELÈFON
MISSATGE

Les dades de caràcter personal que consten a la consulta seran tractats per compraenontinyent.com i incorporats a l'activitat de tractament CONTACTES, la finalitat és atendre les teves sol·licituds, peticions o consultes rebudes des del web, per correu electrònic o telefònic. Donar resposta a la teva sol·licitud i fer un seguiment posterior. La legitimació de l' tractament és el teu consentiment. Les teves dades no seran cedides a tercers. Tens dret a accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com altres drets com s'explica en el nostre Avís legal i Política de Privacitat.

Missatge enviat correctament, ens posarem en contacte amb vostè el més prompte possible.

Gràcies i que passi un bon dia.

El missatge s'ha enviat correctament al fabricant, qui haurà de respondre o posar-se en contacte el més prompte possible.

Verifique que también le llegue una copia del email de confirmacion a su propia bandeja de entrada (o compruebe en SPAM), aunque por motivos de seguridad no incluiremos en su copia el contenido del mensaje, que sí recibirá el responsable del producto referenciado.

En cap cas, les especificacions reflectides en aquest portal han de considerades com contractuals, ni l'Associació propietària de la plataforma assumeix cap responsabilitat a l'respecte. Us recomanem que utlice un pressupost o un contracte comercial que fixi les condicions comercials i la definició exacta del producte objecte de la transacció.

Gràcies i que passi un bon dia.

No s'ha pogut enviar el missatge per algun error :(

Comproveu haver plenat totes les dades inclòs el recaptcha de seguretat anti robots.

Disculpa les molèsties

Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestro sitio web. Si continúas utilizando este sitio asumiremos que estás de acuerdo · Más información
Estoy de acuerdo
Rechazar